Renoveringen slutförs under 2009

Våren bjuder på relining av avloppsrör, byte av samtliga källardörrar som kommer att utrustas med magnethållare som håller dörrarna öppna under en minut för att underlätta passage med tvättkorg och liknande. Vi ska även bygga sopsorteringsrum i garaget med egen dörr bredvid garageporten, en utökad cykelförvaring i garaget och renovering av tvättstugorna.

Till hösten kommer vi sedan att måla trapphus och källargång (även golvet i källaren) samt renovera skjutluckorna i barnvagnsförråden i våra entréer.

Till nästa år återstår sedan bygget av terasser på gården som vi reserverat budget till. Redan nu i vår kommer vi att be alla intresserade boende att komma med förslag på hur ni vill att terasserna ska byggas. Vi kommer dock inte att påbörja detta förrän 2010.

Därefter råder byggstopp för att vi under de kommande tio åren ska sköta om vårat fina funkishus, pressa kostnaderna och amortera på lånen. Målet är att därigenom minimera de årliga höjningarna av månadsavgifterna samtidigt som vi skapar goda finanser som möjliggör en långsiktigt stabil ekonomi med utrymme för framtida renoveringar om 10-20 år.