För mäklare

Vid försäljning av lägenhet skickas ansökan om medlemsskap/utträde samt köpekontrakt till:

Bredablick Förvaltning
Att: Michaela Johnsson

Tel. 040 – 600 96 00

Innan tillträdet ska tid bokas med föreningens ordförande för besiktning av lägenheten. Besiktningen avser inte lägenhetens skick i sig utan de delar av lägenheten som berör bostadsrättsinnehavarens ansvar gentemot övriga fastigheten och föreningen, dvs främst balkong, fönster, ytterdörr, radiatorer, el samt VVS och badrummets fuktskydd.

Vi debiterar köparen en avgift för hanteringen av alla dokument som krävs vid ägarbytet samt för registrering av pantbrev. Storleken på avgifterna är baserade på aktuellt prisbasbelopp och framgår av stadgarna. Bredablick hjälper föreningen även med hanteringen av panter.

Önskar ni få mer information om Brf Bjäre kan ni vända er till föreningens ordförande.